Grootste voordelen: niet van anderen afhankelijk om de inhoud van de website aan te passen, een online agenda die door de beheerder van D'n Iemhof wordt beheerd en actueel, en geschikt voor elk apparaat, zoals smartphone, tablet.

Wijkcentrum D’n Iemhof, het gebouw voor ontmoeten en gezellig samenzijn in de wijk de Ruwaard in Oss.
Het gebouw, dat beheert wordt door een beheerstichting met vrijwilligers, heeft een tweetal vaste medewerkers in dienst en heet u graag dagelijks welkom.
Het wijkcentrum is uitnodigend voor alle bewoners van de wijk de Ruwaard en maakt daartoe maximaal gebruik van de moderne communicatiemiddelen.
Gewoon even binnen lopen voor een kopje koffie en een praatje, of om een uurtje ongedwongen te kunnen biljarten. Het gebouw beschikt over vele vergaderfaciliteiten en een grote zaal voor grote activiteiten. Het wijkcentrum is ook geschikt om ruimte te beiden aan mensen met afstand tot de samenleving en die net dat steuntje in de rug nodig hebben om op termijn wellicht op eigen kracht verder te kunnen met een zinvolle daginvulling.

Het wijkcentrum straalt gastvrijheid uit en buurtbewoners ontvangen een warm welkom door persoonlijke aandacht en de wijze van inrichting van de diverse ruimtes.
De ruimtes zijn uitnodigend om als in een huiskamer neer te strijken.
Verschillende bevolkingsgroepen en leeftijden weten zich welkom door herkenbare elementen.
Ook is er voldoende ruimte voor eigen inspraak.

 

Den Iemhof

www.deniemhof.nl